Biograf

Så blev Joy igen falsk drægtig og denne gang er det om muligt endnu mere intensivt end tidligere. Hun gennemlever hele repertoieret redebygning, fødsel, yngelpleje m.m Hun har også mælk i brysterne og har igen fundet den lille orange gummilarve frem som uden vrøvl agerer hvalp. Den bliver båret rundt overalt, puttet, ammet, vasket etc. Det hele er som reglen akompagneret af små pibelyde, hylen og klynken.
Joy bliver simpelthen nødt til at blive parret næste gang, hun kommer i løbetid, så hun kan få sin lyst styret med rigtige hvalpe. Iøvrigt holder hun os vågen både dag og nat, da hun vil have os til at nusse hende på maven hele tiden..... det kan vi naturligvis ikke..... 🤔
Lige som information; falsk drægtighed er noget der forekommer hos en del tæver, det optræder 8-9 uger efter en løbetid og er hormonelt styret ( dvs. hun kan ikke gøre for det.....ej heller stoppe sig selv ). Det varer som reglen 2-3 uger og tæven kan være meget plaget af det. Hvis ikke man er intresseret i at få hvalpe er det en god ide at lade tæven sterelisere, så hun får fred fremover.

Nyeste kommentarer

28.08 | 07:09

Hej Eva. Du er nødt til at ringe til os for at komme i betragtning. Du ...

02.06 | 19:22

Det har vi om ca 6 uger. Du er velkommen til at ring og evt blive skrevet ...

02.06 | 15:39

Hvornår har I et kuld parat til salg ? Jeg er interesseret i en hanhund Har før ...

13.10 | 06:58

Hej Du er nødt til at ringe for at komme i betragtning 28299259 bedst ...